When:
18 Nëntor, 2017 @ 07:00 – 14:30 Europe/Tirane Timezone
2017-11-18T07:00:00+01:00
2017-11-18T14:30:00+01:00
Where:
Pëllumbas
Pëllumbas
Shqipëria
Yoga & Meditim @ Pëllumbas | Pëllumbas | Qarku i Tiranës | Shqipëria

Të Shtunën, në datën 18 Nëntor në fushën më të madhe me ullinj në Pëllumbas do të organizojmë një seance Yoga dhe Meditimi të udhëhequr nga lektorë të çertifikuar. Nisja bëhet në orën 7:00 të mëngjesit nga “7 Xhuxhat” në Tiranë.  Për këdo që dëshiron më tepër aventurë, fshati do të shtrojë mëngjes në orën 8:30, pas yogas, dhe në orën 10:00 niset turi për në Shpellën e Pëllumbasit.

Rezervimet janë të nevojshme dhe mund të bëhen online në linkun: http://bit.ly/2mjYAVH.

Aktiviteti organizohet nga: Tourism Investment and Finance Fund

Ju presim!