Maj 20 @ 20:00 – Maj 27 @ 14:00
Festivali i Resë ose Cloud Fest @ Reja | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
20:00
Festivali i Resë ose “Cloud Fest” ose do të zhvillohet me rastin e një vjetorit të Resë se Fujimotos në Tiranë. Festivali, i cili do të mbahet për një javë, nga data 20 Maj deri[...]
Neymar Jr’s Five Albania 2017 @ Fushat tek Parku i Liqenit/ Kalceto Aquadrom/ Kalceto Ali Demi/ Kompleksi Sportiv “Loku”
Maj 26 @ 17:00 – Qer 8 @ 19:00
Neymar Jr's Five Albania 2017 @ Fushat tek Parku i Liqenit/ Kalceto Aquadrom/ Kalceto Ali Demi/ Kompleksi Sportiv “Loku” | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
17:00
Neymar Jr’s Five është një kampionat futbolli, i identifikuar me emrin e sulmuesit të famshëm Brazilian, Neymar Jr. Shtrirë në gjashtë kontinente dhe më shumë se 50 shtete, ekipe të krijuara me nga 5 lojtarë[...]
Maj 27 @ 11:00 – Maj 28 @ 19:00
Dashuri përmes ngjyrave @ Pazari i Ri | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
11:00
Dëshironi të ndiqni ekspozitën më të bukur në kryeqytet?! Kreative dhe plot pasion. Me dashuri dhe përkushtim! Fëmijët e insititutit “Ramazan Kabashi”, (fëmijët me vështirësi në shikim) kanë përgatitur për ju punime shumëngjyrëshe, plot stil[...]
Maj 28 @ 18:00 – 20:00
Eco Fashion Show 2017 @ Reja | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
18:00
On May 28, children from different schools, artists, students, eco-entrepreneurs will show case how waste is transformed in a piece of Art! Me 28 Maj, femije nga shkolla te ndryshme, artiste, studente e sipermarres ekologjike[...]
Maj 30 @ 21:00 – 22:30
10 Netë të Kinemasë Italiane @ Reja | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
21:00
Edicioni i dytë i përmbledhjes kinematografike verore. Instituti Italian i Kulturës, në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe të Bashkëpunimit Ndërkombëtar dhe Bashkinë e Tiranës prezantojnë edicionin e dytë të përmbledhjes kinematografike verore[...]
Shend e Verë @ Sheshi "Shtraus"
Maj 31 @ 19:30 – 21:30
Shend e Verë @ Sheshi "Shtraus" | Tirana | Tirana County | Shqipëria
19:30
SHEND E VERË – Kalendari i Aktiviteteve Verore “Koncert poshtë Pallatit” – 31 Maj, ora 19:30, te Sheshi “Shtraus” Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë, në bashkëpunim me Trade Folk Tirana, sjell tek ju[...]
Shend e Verë – 1 Qershori në Park @ Teatri Hapur & Fushat Multisportive
Qer 1 @ 18:00 – 21:00
Shend e Verë - 1 Qershori në Park @ Teatri Hapur & Fushat Multisportive | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
18:00
Festë e Hapur në Parkun e Madh të Liqenit Teatri i Hapur, ora 19:00 – 21:00: Koncert – Orkestra e Harqeve –  Kërcime – Këngë – Animatorë Fushat Multisportive, ora 18:00 – 20:00: Aktivitete Sportive për[...]
Open Air Festival – Firstwave 3 @ Parku i Madh i Liqenit
Qer 2 @ 12:00 – Qer 4 @ 23:45
Open Air Festival - Firstwave 3 @ Parku i Madh i Liqenit | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
12:00
Open Air Festival 2 , 3, 4 Qershor 2017 (Liqeni Artificial i Tiranës) Destinacioni i FirstWave Festival për këtë vit do të jetë ndryshe nga vitet e kaluara. Electronic Music Tirana ka menduar t’ju sjellë[...]
Joga në Park @ Fushat Multisportive
Qer 2 @ 19:00 – 20:00
Joga në Park @ Fushat Multisportive | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
19:00
Çdo të Premte te Fushat Multisportive organizohen aktivitete që promovojnë jetesën e shëndetshme. Këtë javë rikthehet JOGA NË PARK nga Instruktor Dorian Meta. Merr shokët dhe eja në Parkun e Madh të Liqenit Artificial. #TiranaImeOutdoor[...]
Qer 6 @ 21:00 – 22:30
10 Netë të Kinemasë Italiane @ Reja | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
21:00
Edicioni i dytë i përmbledhjes kinematografike verore. Instituti Italian i Kulturës, në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe të Bashkëpunimit Ndërkombëtar dhe Bashkinë e Tiranës prezantojnë edicionin e dytë të përmbledhjes kinematografike verore[...]
Qer 13 @ 21:00 – 22:30
10 Netë të Kinemasë Italiane @ Reja | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
21:00
Edicioni i dytë i përmbledhjes kinematografike verore. Instituti Italian i Kulturës, në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe të Bashkëpunimit Ndërkombëtar dhe Bashkinë e Tiranës prezantojnë edicionin e dytë të përmbledhjes kinematografike verore[...]
Qer 20 @ 21:00 – 22:30
10 Netë të Kinemasë Italiane @ Reja | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
21:00
Edicioni i dytë i përmbledhjes kinematografike verore. Instituti Italian i Kulturës, në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe të Bashkëpunimit Ndërkombëtar dhe Bashkinë e Tiranës prezantojnë edicionin e dytë të përmbledhjes kinematografike verore[...]
Gumball 3000 comes to Tirana @ Sheshi "Nënë Tereza"
Kor 5 @ 17:00 – 23:00
Gumball 3000 comes to Tirana @ Sheshi "Nënë Tereza" | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
17:00
Një perlë e fshehur, Shqipëria është vendi i disa prej rrugëve të makinave dhe peisazheve më mahnitëse në Europë, por duhet thënë që ka ndryshuar shumë që nga xhiroja jonë e fundit në vitin 2007.[...]