Nën 28 @ 10:00 – 11:00
Sa Muzikantë bëhemi për të luajtur Himnin Kombëtar @ Sheshi Skënderbej | Tirana | Tirana County | Shqipëria
10:00
Akademia Hollywood në bashkëpunim të Bashkisë Tiranë sjellin më 28 Nëntor 2017 në ora 10:00, tek Sheshi Skënderbej aktivitetin himni ynë! Merr kitarën dhe amplifikatorin tënd dhe bashkoju ngjarjes më të madhe të këtij lloji.[...]
Electric Albania: the force @ Sheshi Skënderbej
Nën 29 – Nën 30 all-day
Electric Albania: the force @ Sheshi Skënderbej | Tirana | Tirana County | Shqipëria
00:00
Koncerti i parë elektronik në Shqipëri. Me datë 29 Nëntor festojmë Natën e Bardhë me DJ më të mirë në botë të muzikës elektronike. Bëhuni pjesë e faqes sonë për të përfituar avantazhet që ofron[...]
Nata e Bardhë @ Sheshi Skënderbej
Nën 29 @ 21:00 – 23:45
Nata e Bardhë @ Sheshi Skënderbej | Tirana | Tirana County | Shqipëria
21:00
Në 29 NËNTOR një ditë natë plot aktivitete. Këtë vit na bashkohet Emeli Sandé në koncertin e madh të Nata e Bardhë në sheshin Skënderbej. Të gjithë hitet “Read all about it”, “Kind of Love”, “Hurts”,[...]
Dhj 15 @ 20:00 – 23:45
Ayahuasca ceremony @ PMLAT | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
20:00
Ceremonitë e Ayahuasca. Bashkohu me ne në një udhëtim të pabesueshëm jashtë trupit në vetëdijen më të thellë të vetes përtej kufijve dhe kufizimeve të këtij realiteti. Mystic ynë që udhëheq ceremoninë Piro do të[...]