SHEND E VERË – Kalendari i Aktiviteteve Verore @ Këndi Rekreativ "Sitki Çiço"/ Sheshi "Shtraus"/ Parku i Madh i Liqenit
Maj 24 @ 18:00 – Sht 10 @ 19:30
SHEND E VERË - Kalendari i Aktiviteteve Verore @ Këndi Rekreativ "Sitki Çiço"/ Sheshi "Shtraus"/ Parku i Madh i Liqenit | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
18:00
  SHEND E VERË Kalendari i Aktiviteteve Verore     – Programi i muajit Maj: 24 Maj, ora 18:00, Këndi Rekreativ “Sitki Çiço” – Prestigjatori në lagjen tuaj 31 Maj, ora 19:30, Sheshi “Shtraus” – Koncert poshtë pallatit (Trade Folk[...]
Kor 17 @ 08:00 – Kor 28 @ 12:00
"1-sh me Natyrën" - Kamp Veror në Park @ Parku i Madh i Liqenit | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
08:00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë sjell më datë 17 – 28 Korrik te Parku i Liqenit Kampin Veror “1-sh me Natyrën”. Ky aktivitet disa ditor ka për qëllim t’u mësojë fëmijëve të[...]
Tet 15 @ 09:00
Maratona e Tiranës @ Tiranë | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
09:00
Bashkia Tiranë, nëpërmjet Drejtorisë së Sporteve Profesionale dhe Komunitare dhe në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Sportit dhe Federatën e Atletikës do të organizojë për të dytin vitë “Maratona e Tiranës” në datën 15[...]