Dhj 11 @ 10:00 – Dhj 15 @ 12:00
Orët e Gjelbra në Park @ PMLAT | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
10:00
Edukimi mjedisor dhe mbi të gjitha dashuria për natyrën, nuk duhet të limitohet thjesht me aksionet e herë pas hershme të pastrimit, por me përkushtim të përditshëm për të rritur qytetarë të përgjegjshëm e gjithmonë e[...]
Dhj 15 @ 20:00 – 23:45
Ayahuasca ceremony @ PMLAT | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
20:00
Ceremonitë e Ayahuasca. Bashkohu me ne në një udhëtim të pabesueshëm jashtë trupit në vetëdijen më të thellë të vetes përtej kufijve dhe kufizimeve të këtij realiteti. Mystic ynë që udhëheq ceremoninë Piro do të[...]