Kor 17 @ 08:00 – Kor 28 @ 12:00
"1-sh me Natyrën" - Kamp Veror në Park @ Parku i Madh i Liqenit | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
08:00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë sjell më datë 17 – 28 Korrik te Parku i Liqenit Kampin Veror “1-sh me Natyrën”. Ky aktivitet disa ditor ka për qëllim t’u mësojë fëmijëve të[...]
Eja mëso biçikletën! @ Pallati i Kongreseve
Kor 21 @ 18:00 – 21:00
Eja mëso biçikletën! @ Pallati i Kongreseve | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
18:00
Temperaturat u rritën, dita u zgjat, koha u dyfishua, sezoni mbaroi…. Nuk ke plane për pasdite? – Të premten ora 18:00 ju ftojmë në Akademinë E Dyrrotakut, me instruktorët më të mirë dhe profesionistë të Tiranës…..[...]