Jan 1 @ 10:00 – Jan 31 @ 16:00
Një kafe për një Fidan @ Tiranë | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
10:00
Travel to Discover Tirana në bashkëpunim me Ecovolis nisin vitin 2018 me nismën kushtuar mjedisit “Një kafe për një fidan”! Harrojmë të përditshmen e mërzitshme të kafeneve të stërmbushura të qytetit, dalim në natyrë dhe “japim[...]
Hiking @ Syri i Cikllopit
Jan 21 @ 08:00 – 17:00
Hiking @ Syri i Cikllopit | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
08:00
Klubi Discover Albania organizon këtë të Diel Hiking tek Syri i Cikllopit si pjesë e guidave “Misioni i Korabit II” . Kategoria: Marshim                             [...]
Jan 26 @ 18:00 – 22:00
Critical Mass Tirana, Janar 2018 @ Piramida | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
18:00
Le ta fillojmë mbarë këtë vit me Masën tonë Kritike, për më shumë korsi, për më pak trafik për më shumë jetë në këtë qytet. Të premten, datë 26 Janar, siç është tradita, mblidhemi tek[...]