Maj 20 @ 20:00 – Maj 27 @ 14:00
Festivali i Resë ose Cloud Fest @ Reja | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
20:00
Festivali i Resë ose “Cloud Fest” ose do të zhvillohet me rastin e një vjetorit të Resë se Fujimotos në Tiranë. Festivali, i cili do të mbahet për një javë, nga data 20 Maj deri[...]
Maj 28 @ 18:00 – 20:00
Eco Fashion Show 2017 @ Reja | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
18:00
On May 28, children from different schools, artists, students, eco-entrepreneurs will show case how waste is transformed in a piece of Art! Me 28 Maj, femije nga shkolla te ndryshme, artiste, studente e sipermarres ekologjike[...]
Maj 30 @ 21:00 – 22:30
10 Netë të Kinemasë Italiane @ Reja | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
21:00
Edicioni i dytë i përmbledhjes kinematografike verore. Instituti Italian i Kulturës, në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe të Bashkëpunimit Ndërkombëtar dhe Bashkinë e Tiranës prezantojnë edicionin e dytë të përmbledhjes kinematografike verore[...]
Qer 6 @ 21:00 – 22:30
10 Netë të Kinemasë Italiane @ Reja | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
21:00
Edicioni i dytë i përmbledhjes kinematografike verore. Instituti Italian i Kulturës, në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe të Bashkëpunimit Ndërkombëtar dhe Bashkinë e Tiranës prezantojnë edicionin e dytë të përmbledhjes kinematografike verore[...]
Qer 13 @ 21:00 – 22:30
10 Netë të Kinemasë Italiane @ Reja | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
21:00
Edicioni i dytë i përmbledhjes kinematografike verore. Instituti Italian i Kulturës, në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe të Bashkëpunimit Ndërkombëtar dhe Bashkinë e Tiranës prezantojnë edicionin e dytë të përmbledhjes kinematografike verore[...]
Qer 20 @ 21:00 – 22:30
10 Netë të Kinemasë Italiane @ Reja | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
21:00
Edicioni i dytë i përmbledhjes kinematografike verore. Instituti Italian i Kulturës, në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe të Bashkëpunimit Ndërkombëtar dhe Bashkinë e Tiranës prezantojnë edicionin e dytë të përmbledhjes kinematografike verore[...]