TREE_DANGER

Lajmërojmë gjithë frekuentuesit e Parkut të Madh të Liqenit Artificial të Tiranës se brenda parkut janë rreth 100 pemë që paraqesin problem dhe rrezikshmëri për rënie, këputje ose rrëzim komplet. APR po evidenton listën dhe ka nisur puna për marrjen e masave për këtë problem (duke informuar K.T. e Bashkisë Tiranë dhe duke ndërhyrë). Barra e këtij problemi të trashëguar nga mosmirëmbajtja siç duhet e parkut na gjen pa mjetet e teknologjinë e duhur, pa infrastrukturën e pa fondet që kërkohen – APR e themeluar në 6 tetor 2015 po ndërhyn intensivisht në PMLAT për sistemimin dhe kthimin në normalitet por rreziku e numri i këtyre pemëve është i lartë – I bëjmë thirrje gjithë frekuentuesve të kenë vëmendje e të kontrollojnë mirë ku ecin, të shmangin kalimin nën pemë të thata e nën trungje të shtrembëra si edhe në ditë me shira e erë. APR po punon për sinjalizimin në terren por lypset kujdesi dhe vëmendja e të gjithëve, sidomos me fëmijët e të moshuarit. Ndalohet çdo lloj lidhje litarësh a lisharësish e çdo hypje në pemë pa konsultuar APR! Gjithashtu çdo informacion i juaji ndihmon: 0682050136.