Njoftim zyrtar: Nuk ka asnje rast që pemë të shëndetshme të jenë prerë në zonën e projektit të lojrave në park. Të gjitha trungjet e cungjet apo rrënjë të hequra, si kudo në park, janë të pemëve të rrëzuara ose të thara, në çdo rast trajtuar me procedurën e dokumentacipnin përkatës nga specialistët, dhe kjo pa asnjë lidhje me projektin e lojrave. Çdo aludim është i gabuar! Çdo i interesuar mund të njihet me të dhënat në fjalë duke na kontaktuar (info@aprtirana.al ose 0682050136).