botun 6

Bashkia Tiranë shpall të hapur nismën “Dhuro një Stol, 2017“. Kushdo mund të kujtojë një të afërm që nuk jeton më duke dhuruar një stol në emër të tij për parqet e qytetit. Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit përkrah nismën dhe nxit qytetarët të kontribuojnë edhe për Parkun e Madh të Liqenit të Tiranës. Në dispozicion të të interesuarve do të jetë modeli i stolit, vendndodhja e detajuar në hartë si dhe referenca e çmimit. Dhuruesi do të ndihmohet gjatë procesit nga APR.

Çmimet e Referencës:

  • Varianti Stol Parku, 1.7 m gjatësi– 17,000 Lekë (përfshirë Tvsh)
  • Pllaka me inçizimin e dedikimit (15 x 6.5 cm) – 1,500 Lekë

stol parkuharta e pmlat stola

Plotëso Formularin

Emri Mbiemri*

Numri i Telefonit*

Email*

Adresa* (Për të lidhur kontratën)

Variante Stolash*

Vendi ku do të instalohet*

Teksti i dedikimit tuaj

 

Për më shumë informacion kontaktoni:

————————————————————————————————————————

Nisma “Dhuro një Stol” tashmë ka marrë jetë dhe është përkrahur nga shumë qytetarë, të cilët kanë zgjedhur këtë formë të veçantë për të shprehur respekt, mirënjohje apo dashuri për njerëzit e tyre të afërm.

 – Galeri fotosh – 18 Mars

Galeri fotosh – 1 Prill

Artikull Gazetaexpress.com – 20 Mars