E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

100 pemë Manjola i shtohen Parkut të Liqenit të Farkës!

100 pemë Manjola i shtohen Parkut të Liqenit të Farkës!

Edhe Manjola e bukur, plot aromë dhe vlera shëndetësore do të zbukurojë në pranverë peizazhin e Parkut të Liqenit të Farkës! Pas 50 pemëve Panjë gjethe rrap mbollëm edhe 100 pemë Manjola (Magnolia), për një ambient më të hijshëm e më shplodhës në parkun e dytë më të madh të qytetit!