Kompania e suksesshme e teknologjisë së informacionit Kreatx festoi 11 vjetorin me 11 pemë dhuratë për Parkun e Madh të Liqenit! Pemët 10 vjeçare të përzgjedhura nga përfaqësuesit e Kreatx, nga të cilat 6 bli dhe 5 likuidambër u mbollën në pjesën jugore të parkut, duke shtuar gjelbërimin dhe hijeshinë e kësaj zone. Faleminderit me zemër Kreatx!