Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    APR vendos çezma në Parkun e Madh

    APR vendos çezma në Parkun e Madh

    Në kuadër të rehabitimit dhe përmirësimit të kushteve dhe infrastrukturës në Parkun e Madh të Liqenit sëbashku me UKT u zëvendësua rrjeti i furnizimit me ujë të pijshëm dhe kohëzgjatjen e furnizimit. Gjithashtu falë punës së mjeshtrave tanë duarartë u mundësua instalimi i tre çezmave të reja, donacion nga firma ICDQ (Eurokey), për Parkun e Madh të Liqenit Tiranë. APR u kujdes që vendosja të ishte në zona kyçe e sa më pranë fluksit të frekuentuesve, por edhe aty ku dikur ka patur çezma. Ndërkohë vazhdon puna për jetëzimin e burimeve ekzistuese, momunente memoriale në Park.