Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  APR + GreenLineAL = Nata e Gjelbër në Park (Java e katërt)

  APR + GreenLineAL = Nata e Gjelbër në Park (Java e katërt)

  nata e gjelber post

  Nata e Gjelbër në Park – 19-20 Gusht. APR dhe Green Line Albania zhvilluan Natën e katërt në Parkun e Madh të Liqenit që promovon jetesën e gjelbër dhe aktive. Me biçikleta e me çadra kampingu. Gatuajmë në natyrë, muzikë, volejboll, yoga, histori e serenata, karaoke dhe shumë lojra, aktivitete sportive, sociale dhe edukative deri në mëngjes. Këto dhe shumë surpriza të tjera sjell Nata e Gjelbër në Park, një projekt i thjeshtë, me fare pak shpenzime, i natyrshëm si vetë ambienti ku zhvillohet – së shpejti në Farkë, Dajt, etj. Po na bashkohen edhe familjarë e turistë, të rinj e më të rritur – Green Overnight at the Grand Park!