Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  7 nga punët konkrete të javës (20-26 gusht)

  7 nga punët konkrete të javës (20-26 gusht)

  Çdo javë APR bën një përmledhje të punëve dhe aktiviteteve të realizuara. Disa punë konkrete të javës që lamë pas janë…

  punet e javes 20-26 gusht

  Për informacione mbi punët e realizuara gjatë këtyre muajve vizitoni: Raporte Javore

  Post a Comment