Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Kushtet në të cilat jetonte Ariu Pashuk para strehimit në Tirana Zoo Park

  Kushtet në të cilat jetonte Ariu Pashuk para strehimit në Tirana Zoo Park

  Tirana Zoo Park strehon ariun Pashuku, ariu i katërt që shpëtohet dhe për të cilin kujdestarët e Zoo Parkut do të kujdesen deri në dergimin e tij në Shtëpinë e Arinjve në Rezervatin e Prishtinës.

  Post a Comment