Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Ballkaniada e Beach Volley në TiranaSportZone! Hera e parë!

  Ballkaniada e Beach Volley në TiranaSportZone! Hera e parë!

  punime te sport zone ballkaniada post 1 shtator

  Tirana mund të mos ketë det por organizon për herë të parë Balkan Beach-Volley Championship U-20. APR – Bashkia Tiranë mbështesin organizimin e aktivitetit. Në kampionat do të marrin pjesë ekipe (meshkuj dhe femra) nga Shqipëria, Kosova, Mali i Zi, Greqia, Serbia dhe Turqia. Aktiviteti dhe ndeshjet do të zhvillohen nga data 1-3 Shtator nga ora 09-19 tek Fusha e Volejbollit në Tirana Sport Zonë. Eja edhe ti! (Hyrja për publikun: e lirë)