Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Vijon Ballkaniada e Beach Volley U-20 tek TSZ

  Vijon Ballkaniada e Beach Volley U-20 tek TSZ

  ballkanida post 3 shtator

  Sot janë FINALET; 17:00 finale meshkuj, 18:00 finale femrat! Trofetë në ora 18:30 me pjesmarrjen e Kryetarit të Bashkisë Tiranë Erion Veliaj! Nuk keni plane jashtë Tiranës? Merrni familjet e miqtë dhe ejani tek Tirana Sport Zone (Sheshi “N.Tereza)! Sëbashku inkurajojmë sportistët e Beach Volley U-20 të kombëtareve të Ballkanit dhe jetesën aktive e të shëndetshme!