Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Balkan Beach Volley Championship Tirana Sport Zone

  Balkan Beach Volley Championship Tirana Sport Zone

  ballkaniada post 4 shtator

  Përfundoi me sukses Ballkaniada e Beach Volley U-20, në Tiranë! Fitues për meshkuj GREQIA, për femra TURQIA! FSHV dhe APR – Bashkia Tiranë sollën një aktivitet ndërkombëtar në Tirana Sport Zone. Sëbashku inkurajojmë sportet dhe jetesën aktive e të shëndetshme!