Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Vijon puna për Sheshin e Ri Rekreativ te Komuna e Parisit

  Vijon puna për Sheshin e Ri Rekreativ te Komuna e Parisit

  post 5 sht

  Vijon puna që çdo fëmijë e familje të ketë jo më larg se sa 500 metra nga shtëpia një shesh rekreativ, një kënd sportiv apo park shlodhës funksional e me standarte kudo ku banon në Tiranë. Punojmë tek Komuna e Parisit (Nj. Admin 5). Ky projekt mbështetet edhe nga donatorët Telekom Albania  dhe Fa-Ma.