Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Ajri në Tiranë pas Ditës pa Makina

  Ajri në Tiranë pas Ditës pa Makina

  14435211_10154562026521926_1930109834780163041_o

  Më shumë gjelbërim, më shumë pemë, më shumë pastrim e më pak baltë sjellin përmirësim të cilësisë së ajrit në kryeqytet. Me ajër më pak të ndotur e kemi më të lehtë të ecim e të pedalojmë. Reaksion pozitiv zinxhir – rezultatet po vijnë!