Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Report TV – Nis itinerari çiklistik malor për promovimin e “Shtegut të Gjelbër”

    Report TV – Nis itinerari çiklistik malor për promovimin e “Shtegut të Gjelbër”

    APR – Bashkia Tiranë angazhohen për Projektin “Shtegu i Gjelbër” në bashkëpunim me BCT, EDS, GreenLine, Ecovolis, Pedalon, MBT, FSHÇ. Çiklistë amatorë dhe profesionistë, të apasionuar me natyrën dhe sportin, si dhe grupe të rinjsh vullnetarë, u bënë pjesë sot e itinerarit çiklistik nga kodrat e Picallës deri në SportZone në sheshin “Nënë Tereza”. Qëllimi i këtij pedalimi ishte promovimi i “Shtegut të Gjelbër” dhe realizimi i infrastrukturës së nevojshme për sportet ‘outdoor’, promovimi i jetesës aktive dhe të shëndetshme.