Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Mirupafshim ariu Tomi dhe ariu Pashuk!

  Mirupafshim ariu Tomi dhe ariu Pashuk!

  post-tomi-dhe-pashuku

  Mirupafshim ariu Tomi dhe ariu Pashuk! APR – Bashkia Tiranë dhe Tirana Zoo Park ju mikpritën me sa mundëm, mes shumë vështirësish e mungesash që të rehabilitoheshit e të nisni tani pjesën e dytë të udhëtimit drejt shpëtimit! Atë të strehimit në Rezervatin e Arinjve të Prishtinës. Sëbashku me AKZM dhe Fondacionin Katër Putrat ky operacion tranzicioni u krye sot me sukses!