Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Top Channel – Tirana, si Athina e lashtë – Takohemi për një libër

    Top Channel – Tirana, si Athina e lashtë – Takohemi për një libër

    Nën moton “Takohemi për një libër”, Ministria e Kulturës, në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës dhe Agjencinë e Parqeve e Rekreacionit, kanë çelur fushatën kombëtare të leximit, e cila do të zgjasë gjatë të gjithë muajit tetor, e që synon të orientojë shoqërinë dhe veçanërisht brezin e ri drejt kulturës së leximit.