Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Top Channel Albania – Etnofolk i Tiranës

    Top Channel Albania – Etnofolk i Tiranës

    Falenderojmë edhe Top Channel për kronikën mbi Etno Folk Tirana 2016 dhe për sensibilizimin për këtë aktivitet! Gjejmë rastin të urojmë edhe Drejtorin e Aktiviteteve Rekreative (APR) Arjan Sykniqi për suksesin e kësaj iniciative jo të lehtë e jo të vogël. Mirupafshim vitin tjetër në Etno Folk Tirana 2017!