Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Report Tv – Ambasada e SHBA dhe APR – Bashkia Tiranë nisën mbjelljet e Kopshtit të Baballarëve dhe Bijave

    Report Tv – Ambasada e SHBA dhe APR – Bashkia Tiranë nisën mbjelljet e Kopshtit të Baballarëve dhe Bijave

    Falenderojmë Report TV për pasqyrimin – #BaballarëDheBija është fushata e iniciuar nga Departamenti i Shtetit për baballarët dhe rolin e tyre në mbështetjen dhe nxitjen e suksesit të vajzave kudo në botë. Në këtë frymë, Ambasada e SHBA sëbashku me APR – Bashkia Tiranë organizuan në datë 20 Tetor mbjellje pemësh në Parkun e Madh të Liqenit, si një nga mësimet më të mira që një baba mund t’i japë vajzës së tij. Shumë baballarë e vajza pas një ceremonie simbolike mbollën sëbashku shumë pemë (Kumbull e Kuqe) në Kopshtin e Baballarë & Bija! Me këtë rast, jo vetëm shtojmë edhe një lidhje tjetër mes babait dhe vajzës, por frymëzojmë më të rinjtë për t’u kujdesur për natyrën!