E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

November 2016

Një grup nga administrata e APR i shprehu sot solidaritet, me punë të prekshme, sektorit të Tirana Zoo Park duke e ndihmuar me lyerje të rrethimeve e gardheve (çka do kërkonte shumë ditë pune për numrin e vogël të mirëmbajtësve tanë, të cilët kanë përballuar njëkohësisht dhjetra misione, emergjenca e punë me orare të zgjatura). Dhuruam disa orë nga e Diela jonë por kënaqësia nuk krahasohet - surpriza ishte kur na u bashkuan edhe Kryetari e Zv/Kryetari i Bashkisë! Bilanci:

Sensibilizim për Sheshin e parë Rekreativ Gjithpërfshirës, në Kombinat (Nj. Adm. 6), si bashkëpunim mes UNDP dhe Bashkisë Tiranë - APR në kuadrin e fushatës Luaj Tirana. Erinda Fino nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit/Bashkia Tiranë dhe Eni Kristo nga UNDP, të ftuara në studion e Blendi Salaj, Klubi i Mëngjesit në Club FM.

TIRANE-Jo vetëm në qytet, por edhe në zonat periferike-rurale, po ndërtohen hapësira të posaçme argëtimi për fëmijët dhe çlodhëse për qytetarët. Bashkia e Tiranës dhe Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit kanë nisur punën për krijimin e një tjetër sheshi pushimi dhe këndi lojërash për fëmijë, këtë herë në Yzberisht, pjesë e Njësisë Administrative Kashar. Në nisjen e punimeve, kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, theksoi se pavarësisht pengesave, bashkia do të vijojë punën për të çliruar hapësirat e uzurpuara dhe për

Bashkia e Tiranës dhe Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit kanë nisur punën për krijimin e një tjetër sheshi pushimi dhe këndi lojërash për fëmijë, këtë herë në Yzberisht, pjesë e Njësisë Administrative Kashar. Kryetari i bashkisë tha se këndi i lojërave të Kasharit do jetë i dyti më i madhi në kryeqytet, pas atij të ndërtuar te Kodrat e Liqenit, dhe se ai do u shpërbëjë të gjithë fëmijëve të kësaj zone. “Sapo kemi nisur punën për këndin e dytë më të