Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Erinda Fino dhe Eni Kristo ne Klubin e Mengjesit

    Erinda Fino dhe Eni Kristo ne Klubin e Mengjesit

    Sensibilizim për Sheshin e parë Rekreativ Gjithpërfshirës, në Kombinat (Nj. Adm. 6), si bashkëpunim mes UNDP dhe Bashkisë Tiranë – APR në kuadrin e fushatës Luaj Tirana. Erinda Fino nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit/Bashkia Tiranë dhe Eni Kristo nga UNDP, të ftuara në studion e Blendi Salaj, Klubi i Mëngjesit në Club FM.