Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Shqiptarja.com – Veliaj: Nis pyllëzimi, Liqeni i Farkës parku i dytë më i madh në Tiranë

  Shqiptarja.com – Veliaj: Nis pyllëzimi, Liqeni i Farkës parku i dytë më i madh në Tiranë

  Bashkia e Tiranës ka nisur punën që të kthejë Liqenin e Farkës në parkun e dytë më të madh dhe të frekuentuar të kryeqytetit.

  Krahas pedonales që do të rrethojë parkun, tashmë ka nisur aksioni për pyllëzimin e plotë të hapësirave rreth liqenit. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, theksoi se mbjellja e pemëve në këtë park do të rrisë, së pari cilësinë e ajrit, por edhe do t’i japë liqenit të Farkës një dimension të ri.

  Artikulli i plotë në linkun: Shqiptarja.com