Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Fillon puna për Parkun e ri Rajonal të Pezës

  Fillon puna për Parkun e ri Rajonal të Pezës

  projekti parkut peze

  Është hap historik, hera e parë që Bashkia Tiranë përmes APR nis punën për një Park Rajonal Natyror, Kat. IV (Sipas IUCN), për mbrojtje të natyrës përmes menaxhimit të qendrueshëm. Në 14 muaj ekzistencë të APR projektet e parqeve të reja të Tiranës së Madhe fitojnë besimin e organizatave dhe donatorëve – Projekti realizohet nga SHMZHMS “Iliria” dhe APR me mbështetjen e REC Shqipëri në kuadër të Programit ACHIEVE të Bashkimit Europian. Bravo Elvis Çela, Migena Leksani dhe Erinda Fino (APR)! Shpërblehet puna e nisur për Fishat e SmartCity Go Tirana 2016-26, krijimi i Drejtorisë së Kurorës së Gjelbër e Parqeve të Reja dhe puna për PPVTR030.

  #APRParkuNatyrorRajonalPezë #APRParqeTëReja #APRPPVTR030