Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  February 2017

  Me rastin e ditës së të dashuruarve, në 14 shkurtin e Shën Valentinit, Bashkia e Tiranës organizoi një sërë aktivitetesh, të cilat e bënë edhe më të veçantë ditën për shumë të dashuruar. Në mjediset e Parkut Rinia qindra të rinj, në mënyrë simbolike, vendosën nga një dryn në instalacionin prej zemre të vendosur nga Bashkia e Tiranës, ku nuk munguan as fotot. Ashtu sikurse të rinjtë në qytetet e tjera evropiane, edhe në Tiranë, të dashuruarit i premtuan njëri-tjetrit dashurinë

  TRANSFORMIME RRËNJËSORE NË ADMINISTRIMIN E PARKUT TË MADH TË LIQENIT DHE ZOOPARK: PARKU I MADH ËSHTË SOT HAPËSIRA 24 ORË E HAPUR MË E FREKUENTUAR E TIRANËS FALË MIRËMBAJTJES, RRITUR SI MBULIM TERRITORI NGA 20% NË 80%! PARKU I MADH FITOI FUNKSION REKREATIV, ARGËTUES, LODRA E ZONA SPORTI! RIKUALIFIKUAM 9 OBJEKTE REKREATIVE E SANITARE! PARKU I MADH SOT KA ÇEZMA ME 24 ORË UJË TË PIJSHËM, 4RROTAKSHE, INFO-POINT, INSPEKTORË E KUJDESTARË! ZGJERUAM ZONËN ME TRAFIK TË KUFIZUAR NË LINDJE E JUG TË PARKUT! REALIZUAM KOPSHTIN JAPONEZ,

  Bashkia e Tiranës vijoi sot analizat e punës së ndërmarrjeve të saj me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit. Në takim mori pjesë edhe kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, i cili theksoi rolin mjaft të rëndësishëm që ka luajtur Agjencia e Parqeve dhe të Rekreacionit jo vetëm në shtimin e hapësirave të gjelbra, por edhe në gjallërimin e jetës nëpër parqet e Tiranës. Ai ka theksuar se krijimi i APR-së, gati një vit më parë, ishte një vendim i

  Me rastin e ditës së të dashuruarve, në 14 shkurtin e Shën Valentinit, Bashkia e Tiranës organizoi një sërë aktivitetesh, të cilat e bënë edhe më të veçantë ditën për shumë të dashuruar. Në mjediset e Parkut Rinia qindra të rinj, në mënyrë simbolike, vendosën nga një dryn në instalacionin prej zemre të vendosur nga Bashkia e Tiranës, ku nuk munguan as fotot. Ashtu sikurse të rinjtë në qytetet e tjera evropiane, edhe në Tiranë, të dashuruarit i premtuan njëri-tjetrit dashurinë