E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

March 2017

Parku te ish-Fusha e Aviacionit po kthehet me shpejtësi në një hapësirë argëtimi e rekreacioni për fëmijët, të rinjtë dhe të moshuarit. Bashkia e Tiranës ka nisur prej disa ditësh rikonstruksionin e sheshit sportiv dhe këndit të lojërave në Njësinë 7, me qëllim rikthimin e kësaj hapësire të degraduar prej disa vitesh për qytetarët. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, inspektoi punimet për zbatimin e projektit dhe vlerësoi faktin se në një vit ka filluar puna për këndin e

Pemët e dëmtuara të Parkut të Madh të Liqenit po zëvendësohen me pemë të reja, duke zgjeruar sipërfaqen e gjelbëruar. Bashkia e Tiranës, Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit dhe një grup vullnetarësh nga EcoVolis, morën pjesë në mbjelljen e fidanëve të rinj në Parkun e Liqenit. Nënkryetari i Bashkisë së Tiranës, Arbjan Mazniku, theksoi se parku është një hapësirë shumë e rëndësishme për qytetin, i cili ndikon rrënjësisht në cilësinë e jetës së qytetarëve, ndaj edhe zëvendësimi i pemëve të

21 marsi, Dita Ndërkombëtare e Poezisë është kujtuar me një aktivitet të vetëm dedikuar kësaj gjinie letrare, një nismë nga Instituti i Librit dhe Promocionit, Bashkia Tiranë, Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit. 📚📖#DitaEPoezisë #REJA #APRTirana Reja.al

Nëse ke dëshirë të kujtosh një të afërm që nuk jeton më apo të shenjosh një përvjetor të bukur, mund t’i bashkohesh nismës më të re të Bashkisë së Tiranës: “Dhuro një Stol”. Në Parkun e Madh të Liqenit janë vendosur tre stolat e parë, nga qytetarë të cilët janë bërë pjesë e nismës, aktivitet në të cilin mori pjesë edhe kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj. Me këtë rast, kryebashkiaku Veliaj ftoi qytetarët që t’i bashkohen kësaj nisme për të

Përurohet kompleksi i ri multisportiv në Parkun e Liqenit, më shumë hapësira për të rinjtë. Pas këndit të lojërave për fëmijë dhe këndit të ri të forcës për të rriturit, Liqenit Artificial i është shtuar edhe kompleksi multisportiv. Kryebashkiaku Veliaj tha se keto hapësira krijojnë mundësi argëtimi per te gjitha grupmoshat. “Më vjen mirë që në një periudhë rekord stafi i APR-së transformoi një djerrinë, një pellg, një kënetë, një moçal, një vend aspak të dashur, një vend në terr,