E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

April 2017

Tirana promovon aktivitetet, që në fokus kanë jetesën e shëndetshme. E tillë është ajo e të premtes “Joga në Park”, që do të zhvillohet në parkun e madh të Liqenit Artificial, organizuar nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit në Bashkinë e Tiranës. Fizioterapisti Dorian Meta, i cili do të jetë pjesë e aktivitetit, tregon për 3JAT çfarë do të ketë në programin “Joga në Park” dhe rëndësinë e tyre. Aktiviteti është pa pagesë dhe janë të mirëpritur të gjithë ata që

Në datën 29 Prill 2017, Bashkia Tiranë - Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit dhe Shoqata “Mega Art”, organizon për të dytin vit radhazi “Maratonën e Vallëzimit”, 15 orë festë e kërcim në dy skena vallëzimi, në ditën ndërkombëtare të kërcimit. Kjo ditë është shpallur si e tillë që në vitin 1982 nga UNESCO dhe festohet në të gjithë botën nga miliona qytetarë. Edhe Tirana i bashkohet kryeqendrave të botës mbarë me këtë aktivitet që sjell gëzim në qytet. Prej ores, 10:30 të

Në Ditën Ndërkombëtare të Tokës, Kopshti Zoologjik hap dyert përmes aktiviteteve dikuar kafshëve dhe përkujdesjes së tyre. Një sërë aktoresh janë bërë bashkë për të sjellë për të parën herë një panair dedikuar kafshëve të buta, por edhe të egra. “Sot është një ditë e hapur në Zoo. Mund të jetë një ditë ku mund të ulesh me miq e të ndash disa këshilla me veterinerë të ndryshëm që kanë ardhur, mund të mësosh gjëra të reja për një kafshë që

Çdo 22 prill në mbarë botën kremtohet “Dita e Tokës”. Edhe në Tiranë kjo datë mjedisore u festua përmes aktiviteteve të shumta që bënë bashkë qytetarë dhe organizata tek Kopshti Zoologjik. Blendi Gonxhja, Drejtor i Përgjithshëm i Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit u shpreh se zgjedhja e këtij mjedisi ishte vetë një mesazh sensibilizimi për kafshët e egra dhe ato shtëpiake. “Dy botë që janë shumë të rëndësishme dhe që janë pranë nesh që është ajo e botës së kafshëve që përfaqësohet

Me rastin e Ditës së Tokës, Green Line Albania ka sjellë  për herë të parë në Shqipëri “PET FAIR – Panairin e Kafshëve Shtëpiake”. PET FAIR po zhvillohet në Kopshtin Zoologjik të Tiranës, me rastin e Ditës së Tokës. Aktiviteti nisi në orën  10:00  dhe do të vazhdojë deri në orën 19:00. “Pet Fair – Panairi i kafshëve shtëpiake” në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve  dhe Rekreacionit dhe Bashkinë "Tiranë" e kanë organizuar këtë aktivitet me synimin  rritjen e ndërgjegjësimit dhe edukimit të

Green Line Albania në bashkëpunim me Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë dhe Agjencinë e Mbrojtes së Konsumatorit, organizojnë “Pet Fair - Panairin e Kafshëve Shtëpiake” në Parkun Zoologjik të Tiranës, me rastin e Ditës së Tokës në datë 22 Prill 2017 nga ora 10:00 - 19:00. “Pet Fair - Panairi i kafshëve shtëpiake” vjen si një event që synon rritjen e ndërgjegjësimit dhe edukimit të komunitetit në lidhje me trajtimin, mbrojtjen dhe kujdesin ndaj kafshëve. Aktiviteti do