Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  gazetadita.al – Të shtunën zgjidhet qeni më i bukur në Tiranë

  gazetadita.al – Të shtunën zgjidhet qeni më i bukur në Tiranë

  poster pet fairMarrëdhënia e njeriut me kafshën është e hershme. Madje shpesh mikun më të mirë e kemi gjetur mes tyre. Në vendin tonë nuk jemi treguar kurrë miqësorë me to, por kohët kanë ndryshuar, nëse dikur organizoheshin konkurse bukurie për njerëzit, tani në këtë garë futen edhe qentë.

  Kjo e shtunë në Tiranë do të jetë dita e tyre….

  Artikulli i plotë: Gazetadita.al