Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Mjedisisot.info – “Pet Fair – Panairi i Kafshëve Shtëpiake” në Parkun Zoologjik të Tiranës, më 22 Prill 2017

  Mjedisisot.info – “Pet Fair – Panairi i Kafshëve Shtëpiake” në Parkun Zoologjik të Tiranës, më 22 Prill 2017

  Green Line Albania në bashkëpunim me Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë dhe Agjencinë e Mbrojtes së Konsumatorit, organizojnë “Pet Fair – Panairin e Kafshëve Shtëpiake” në Parkun Zoologjik të Tiranës, me rastin e Ditës së Tokës në datë 22 Prill 2017 nga ora 10:00 – 19:00. “Pet Fair – Panairi i kafshëve shtëpiake” vjen si një event që synon rritjen e ndërgjegjësimit dhe edukimit të komunitetit në lidhje me trajtimin, mbrojtjen dhe kujdesin ndaj kafshëve. Aktiviteti do të mbledhë së bashku partnerë, organizata të ndryshme, profesionistë, subjekte private, individë e dashamirës që kanë interes dhe janë pjesë aktiv në çështjet e mirëqënies së kafshëve.

  Përgjatë gjithë ditës në “Pet Fair – Panairin e kafshëve shtëpiake”, do të zhvillohen aktivitete të shumta argëtuese dhe edukuese, të listuara si më poshtë:

  • Kënde informative të organizatave që punojnë për mbrojtjen e kafshëve.

  • Ekspozimi i kafshëve shtëpiake që më pas do të vijojë me një konkurs/paradë të kafshëve shtëpiake.

  • Ekspozimi i ushqimeve dhe i aksesorëve për kafshët.

  • Këshilla dhe vizita që do të ofrohen falas nga klinikat veterinare për kafshët shtëpiake

  • Adoptim i kafshëve të braktisura.

  • Orë mësimore me fëmijët për njohjen dhe familjarizimin e tyre për mbrojtjen dhe kujdesin e kafshëve, si p.sh ushqyerjen, larjen, argëtimin e tyre etj.

  • Prezantimi i programit “Zoo Volunteers” si dhe “Vullnetarët në Aksion”.

  • Animatorët e Zoo Park do të jenë aty për të dhuruar një festë plot ngjyra dhe gjallëri, për fëmijët dhe më të vegjëlit.

  • Demostrim me qenët e Forcave Speciale të cilët do të dhurojnë një spektakël unik.

  Artikulli i plotë: Mjedisisot.info