Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    May 2017

    Dritëro Agolli nuk mund t'i mungonte Parkut të Liqenit të Tiranës. Bashkia e Tiranës  me në krye kryebashkiakun Erion Veliaj dhe përfaqësues të Ecovolis mblollën sot rreth 100 pemë molle në "Kopshtin e Driteroit". Pemët iu shtuan hapësirës së gjelbër të Parkut në kujtim të atij që e deshi natyrën përmes vargjeve. Në vepren e tij, Dritëroi e quan natyrën një artiste të pëlqyer për vete mrekullitë e ofruara prej saj. Poeti Dritero Agolli u nda nga jeta në 3 shkurt të këtij viti,