Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  October 2017

  Disa prej punëve, bashkëpunimeve e aktiviteteve kryesore të javës që lamë pas – APR. Për informacione mbi punët e realizuara gjatë këtyre muajve vizitoni: Raporte Javore #APRTIRANA #RaportiJavorAPR #OurWeeklyReport https://youtu.be/zD8YG6o24gU

  Disa prej punëve, bashkëpunimeve e aktiviteteve kryesore të javës që lamë pas – APR. Për informacione mbi punët e realizuara gjatë këtyre muajve vizitoni: Raporte Javore #APRTIRANA #RaportiJavorAPR #OurWeeklyReport https://youtu.be/nMNTglqf5ms

  Disa prej punëve, bashkëpunimeve e aktiviteteve kryesore të javës që lamë pas – APR. Për informacione mbi punët e realizuara gjatë këtyre muajve vizitoni: Raporte Javore #APRTIRANA #RaportiJavorAPR #OurWeeklyReport https://youtu.be/_qWQUoLsvVU