E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

December 2017

Dajti N'Fest nuk do të ishte i mundur pa bashkëpunëtorët tanë! Falenderojmë AKZM dhe EDS Foundation për bashkëpunimin e shkëlqyer. Falenderojmë "Natyra 2000" projekt i BE, UNDP Albania, REC, ESPRIT për mbështetjen, Dajti Expres që me bujari ndihmon çdo aktivitet në Malin e Dajtit, Bashkia Mirditë që nxorri nga sepeti i gjysheve Doket dhe Zakonet, Ritet dhe Ritmet, si dhe Agjensinë NBS. Të pandarë ne çdo aktivitet outdoor Bike Club Tirana, Albanian Motocycling Federation, Federata Shqiptare e Çiklizmit, Rally Albania, Federata Shqiptare

Të apasionuarit pas sportit ekstrem të hedhjes me parashutë nuk ka nevojë të udhëtojnë deri në Llogara për të ushtruar pasionin e tyre. Tashmë, edhe Tirana ka një pistë të vetën të hedhjes me parashutë në malin e Dajtit, nga ku mund të fluturojnë të gjithë parashutistët profesionistë apo edhe ata që kërkojnë të provojnë adrenalinën që të jep ky lloj sporti. Në Ditën Ndërkombëtare të Maleve, Bashkia e Tiranës dhe Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit, organizuan për dy ditë me radhë

Të apasionuarit pas sportit ekstrem të hedhjes me parashutë nuk ka nevojë të udhëtojnë deri në Llogara për të ushtruar pasionin e tyre. Tashmë, edhe Tirana ka një pistë të vetën të hedhjes me parashutë në malin e Dajtit, nga ku mund të fluturojnë të gjithë parashutistët profesionistë apo edhe ata që kërkojnë të provojnë adrenalinën që të jep ky lloj sporti. Në Ditën Ndërkombëtare të Maleve, Bashkia e Tiranës dhe Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit, organizuan për dy ditë me radhë

Dajti n’Fest është kthyer tashmë në një traditë e cila mbledh bashkë qytetarë nga e gjithë Shqipëria që janë të apasionuar pas sporteve outdoor dhe natyrës. Më qindra qytetarë kanë shijuar dëborën e parë e cila dukej si një bekim me bardhësinë e saj për Dajti n’Fest 2017. Kjo festë është si një Jehonë që i bëhet ditës së maleve.  Që nga fillimet e saj kjo festë gjithnjë e më shumë po i mbledh qytetarët në Dajt për të kaluar një fundjavë

Bashkia e Tiranës në bashkëpunim me EDS Foundation, AKZM dhe UNDP bashkojnë ide, për t’i dhënë Jehonë Ditës së Maleve – Dajti N’Fest 2017. Aktiviteti fillon në mëngjesin e datës 9 Dhjetor e vazhdon deri të Dielën, 10 Dhjetor. Dajti N’Fest – Dita I (9 Dhjetor) Gara profesionste me Mountain Bike “Downhill” dhe motoçikleta, “Enduro-Dual Track”. DJ, festë kampionësh të sporteve outdoor. Qindra të apasionuar të aventurës mbushin me adrenalinë Dajtin! Dajti N’Fest – Day II (10 Dhjetor) Në datën 10 Dhjetor sjellim një sërë

Ka startuar sot dita e parë e “Dajti N’Fest 2017”! Jehonë ditës së maleve! Gjatë kësaj dite u zhvilluan gara profesioniste me  motoçikleta. Qindra të apasionuar të aventurës u bënë pjesë e këtyre garave të sporteve outdoor. Ndërsa nesër, me datë 10 Dhjetor pritet të zhvillohen një sërë aktivitetesh kulturore me veshje popullore, muzikë e valle tradicionale shqiptare, si dhe mësime gatimi me zairetë e malit e dimrit. Gjithashtu, nesër do të zhvillohet edhe inaugurimi i pistës së Paragliding, fluturime me balonë

https://www.youtube.com/watch?v=UlTezOyXb1o APR – Bashkia Tiranë, EDS Foundation, AKZM dhe UNDP bashkojnë ide, forca e partnerë për t'i dhënë Jehonë Ditës së Maleve - Dajti N’Fest 2017. Prej orës 8 të mëngjesit e deri në perëndim, ngrohim atmosferën e ftohtë të Dajtit me mënyra jetese që i binden natyrës, i përulen lartësive, festojmë malin! DAJTI N’FEST 2017 - JEHONË DITËS NDËRKOMBËTARE TË MALEVE - Logu i malësisë! Nëse kërkoni të largoheni nga jeta e përditshme e qytetit për të kaluar disa orë të paharrueshme