Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Pet Fair Edicioni II

  Pet Fair Edicioni II

  Pas suksesit të Edicionit të Parë, Green Line Albania në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë rikthyen sërish për miqtë e kafshëve shtëpiake “PET FAIR”, i cili u zhvillua sot në ambientet e Kopshtit Zoologjik.

  Qindra fëmijë së bashku me prindërit e tyre zgjodhën ta kalonin ditën e sotme mes Panairit të kafshëve shtëpiake, argëtimit në shfaqjen e Cirkut Kombëtar, duke shijuar balet klasik e modern nga qendra “Zumba with Fatilda” apo edhe face painting.

  Një performancë e veçantë erdhi sërish për të dytin vit rradhazi nga Instituti i Përgatitjes së Qenve të Policisë ku për më shumë se një orë fëmijët u ekzaltuan nga ushtrimet demostrative të policëve katërputroshë!

  Miqtë katërputroshë të cilët u shpallën fitues të konkurseve të zhvilluara ishin:

  Për kategorinë “Qeni më i bukur”
  Vendi i parë: Qenushi Marli Z.
  Vendi i dytë: Qenushi Alfa
  Vendi i tretë: Qenushi Osho

  Për kategorinë “Veshja më trendy”
  Vendi i parë: Qeni Kuinni
  Vendi i dytë: Qenushi Kendi
  Vendi i tretë: Qenushi Boo

  Për kategorinë ” Qeni më i zgjuar”
  Vendi i parë: Qeni Body (56 kg ????)
  Vendi i dytë: Qenushi Marli A.
  Vendi i tretë: Qeni Rolfi

  Pet Paradise dhuroi çmime për secilin nga qenushët fitues!

  Një ditë e mrekullueshme me diell dhe aktivitete të shumta për vogëlushët e Tir????nës!