Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    July 2018

    Nisëm piketimet topografike për Sheshin e ri Rekreativ (Shumë Lodra, Kënd Force, Basket, Stola, Kosha, Ndriçuesa, Çezëm, Parkime Biçikletash, Infrastrukturë Rekreative, Gjelbërim i ri, etj) në zonën jugore të Parkut të Madh! APR negocioi dhe prezantoi projektin e Atelierit tonë tek donatori TIKA (Fondacioni i Qeverisë Turke) ku morrëm miratimin dhe mbështetjen! Edhe 5500 m2 për fëmijët!

    Skena më e re në natyrë e nisi mbarë! Muaji Qershor shënoi mbi 23 mijë persona audiencë dhe 1000 artistë e interpretë në skenë.  Krenar për këtë diamant të bukur që vezullon çdo natë! ????????????????????????????????