Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  August 2018

  Luaj Tirana edhe në Surrel, Nj. Adm. Dajt! Frut i bashkëpunimit Bashki (APR) me donatorët, sinergjia pozitive për infrastrukturën rekreative po përfshin edhe zonat rurale. Falenderojmë Z. Xhavit Hysenaj për mbështetjen e projektit si dhe Z. Behar Troksi për dhurimin e truallit! Bashkimi bën fuqinë! Fëmijët e rritur më mirë sot do bëjnë punë shumë më të mira për kryeqytetin e shoqërinë nesër!

  Mjeshtrat e mëdhenj të këngës shkodrane magjepsën publikun e zbukuruan atmosferën e gjithë Parkut të Madh! Bashkia e Tiranës, APR, Amfiteatri i sapo rindërtuar mikpritën Natën e Këngës Shkodrane! Një zhevahir i muzikës qytetare, pasion i trashëguar brezash, krenari! Legjendat Mukades Çanga, Myfarete Laze, Bujar Qamili e Bashkim Alibali së bashku me artistët e rinj sollën një mbrëmje të paharrueshme për publikun artëdashës! ???? Faleminderit veçanërisht Geraldina Sposa Official për dekorin e skenës.

  Drejt përfundimit Bisedka më speciale në Parkun e Madh! Një bashkëpunim me Ambasadën Kineze, me donator China Zhenjiang International Economic-Technical Cooperation Corporation Limited (CZICC), ndërtimi nën kujdesin e miqve kinezë dhe APR dhe materialet enkas nga Kina për Parkun e Madh! Pavioni Rekreativ i dedikohet miqësisë  Kinë-Tiranë! Relaks e atmosferë ZEN në zemër të Parkut, në shëtitoren buzë liqenit!????????‍♂️???? #BisedkaKineze #CosmopolitanTR #ObjektRekreativeTëDedikuara #ThnxChina #ChinaZhenjiangInternationalEconomicTechnicalCooperationCorporationLimited #CZICC #APRTirana #ZenParks #ClassicChinesePavilion #GrandParkChineseBeauty #Friendship