Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Drejt përfundimit Bisedka më speciale në Parkun e Madh!

    Drejt përfundimit Bisedka më speciale në Parkun e Madh!

    Drejt përfundimit Bisedka më speciale në Parkun e Madh! Një bashkëpunim me Ambasadën Kineze, me donator China Zhenjiang International Economic-Technical Cooperation Corporation Limited (CZICC), ndërtimi nën kujdesin e miqve kinezë dhe APR dhe materialet enkas nga Kina për Parkun e Madh! Pavioni Rekreativ i dedikohet miqësisë  Kinë-Tiranë! Relaks e atmosferë ZEN në zemër të Parkut, në shëtitoren buzë liqenit!????????‍♂️???? #BisedkaKineze #CosmopolitanTR #ObjektRekreativeTëDedikuara #ThnxChina #ChinaZhenjiangInternationalEconomicTechnicalCooperationCorporationLimited #CZICC #APRTirana #ZenParks #ClassicChinesePavilion #GrandParkChineseBeauty #Friendship