Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Nata e Këngës Shkodrane te Amfiteatri i Tiranës

  Nata e Këngës Shkodrane te Amfiteatri i Tiranës

  Mjeshtrat e mëdhenj të këngës shkodrane magjepsën publikun e zbukuruan atmosferën e gjithë Parkut të Madh! Bashkia e Tiranës, APR, Amfiteatri i sapo rindërtuar mikpritën Natën e Këngës Shkodrane! Një zhevahir i muzikës qytetare, pasion i trashëguar brezash, krenari! Legjendat Mukades Çanga, Myfarete Laze, Bujar Qamili e Bashkim Alibali së bashku me artistët e rinj sollën një mbrëmje të paharrueshme për publikun artëdashës!

  ???? Faleminderit veçanërisht Geraldina Sposa Official për dekorin e skenës.