Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Përurimi i këndit të ri të Lodrave në Dajt

    Përurimi i këndit të ri të Lodrave në Dajt

    Luaj Tirana edhe në Surrel, Nj. Adm. Dajt! Frut i bashkëpunimit Bashki (APR) me donatorët, sinergjia pozitive për infrastrukturën rekreative po përfshin edhe zonat rurale. Falenderojmë Z. Xhavit Hysenaj për mbështetjen e projektit si dhe Z. Behar Troksi për dhurimin e truallit! Bashkimi bën fuqinë! Fëmijët e rritur më mirë sot do bëjnë punë shumë më të mira për kryeqytetin e shoqërinë nesër!