Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    September 2018

    Amfiteatri i Tiranës u ndez nga super koncerti i Elita 5! Adhuruesit e muzikës kërcyen e kënduan sëbashku hitet më të njohura të grupit i cili festoi bashkë me fansat 30-vjetorin e themelimit duke e kthyer Parkun e Liqenit në një arenë emocionesh të mëdha! Super atmosferë, super grup.