E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

October 2018

Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj, zgjodhi që fushatën e këtij viti për mbjelljen e pemëve ta nisë duke mbjellë një pemë për djalin e tij, Kajanin, i cili erdhi në jetë disa ditë më parë. “Unë e mbolla pemën e parë për këtë vit për djalin tim, ndaj kushdo që do të mbjellë një pemë për fëmijën e tij, për djalin ose vajzën, qoftë edhe si kontribut për qytetin, për mjedisin, për kauzat ku beson, për të kujtuar diçka të bukur,

Për herë të parë, Parku i Madh u bë pjesë e itinerarit të Maratona e Tiranës 2018! Aktivitet fantastik që mblodhi mijëra garues nga trevat shqiptare e mbarë bota për të promovuar jetesën e shëndetshme e shumë kauza sociale. Kënaqësi që shërbyem e bashkëpunuam në këtë organizim perfekt! Kryeqyteti sot është kozmopolitan edhe në rekreacion outdoor! Shihemi sërish në maratonën e ardhshme! #TiranaMarathon2018 #BashkiaTiranë #APRTirana #TiranaImeOutdoor #JetesëAktive #HealthyLife #VrapoMeRitminEQytetit

Lojëra aktive dhe të imagjinatës këtë fundjavë te lëndinat e bukura të Peza N'Fest 2018! Përgjatë dy ditëve, Peza u kthye në një qendër argëtimi dhe çlodhjeje. Për të katërtin vit radhazi, Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia e Tiranës organizoi një sërë aktivitetesh në nderim të kësaj dite që, jo vetëm evokojnë atë ngjarje të rëndësishme për historinë e luftës antifashiste, por edhe që krijuan momente të paharrueshme për të gjitha grupmoshat. Festa filloi pasditen e së shtunës me

Në kuadër të Ditës Botërore të Pastrimit, sensibilizojmë për mbrojtjen dhe mbajtjen pastër të ambientit duke zhvilluar një aksion të madh qytetar në Pezë! Me qindra vullnetarë iu bashkuan nismës duke transmetuar mesazhin pozitiv ku të gjithë sëbashku mund të sjellim ndryshime të mëdha! Duajeni dhe mbrojeni ambientin si të ishte shtëpia juaj!  Falenderojmë për pjesëmarrjen dhe përkushtimin: vullnetarët e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit, ekipin e DAPK dhe stafin tonë, vullnetarët dhe stafin e Bashkisë Tiranë, Green Line Albania, Ecovolis, Nj. Adm. Pezë,