Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Dita Botërore e Pastrimit

  Dita Botërore e Pastrimit

  Në kuadër të Ditës Botërore të Pastrimit, sensibilizojmë për mbrojtjen dhe mbajtjen pastër të ambientit duke zhvilluar një aksion të madh qytetar në Pezë! Me qindra vullnetarë iu bashkuan nismës duke transmetuar mesazhin pozitiv ku të gjithë sëbashku mund të sjellim ndryshime të mëdha! Duajeni dhe mbrojeni ambientin si të ishte shtëpia juaj!

  ???? Falenderojmë për pjesëmarrjen dhe përkushtimin: vullnetarët e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit, ekipin e DAPK dhe stafin tonë, vullnetarët dhe stafin e Bashkisë Tiranë, Green Line AlbaniaEcovolis, Nj. Adm. Pezë, si dhe shumë vullnetarë të tjerë që me dëshirën e tyre u bënë pjesë e kësaj nisme!

  Shihemi sërish në aksione të tjera!