Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Maratona e Tiranës 2018

  Maratona e Tiranës 2018

  Për herë të parë, Parku i Madh u bë pjesë e itinerarit të Maratona e Tiranës 2018! Aktivitet fantastik që mblodhi mijëra garues nga trevat shqiptare e mbarë bota për të promovuar jetesën e shëndetshme e shumë kauza sociale. Kënaqësi që shërbyem e bashkëpunuam në këtë organizim perfekt! Kryeqyteti sot është kozmopolitan edhe në rekreacion outdoor! Shihemi sërish në maratonën e ardhshme!

  #TiranaMarathon2018 #BashkiaTiranë #APRTirana #TiranaImeOutdoor #JetesëAktive #HealthyLife #VrapoMeRitminEQytetit