Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    APR – Bashkia Tiranë iu bashkua nismës kombëtare ”Ta pastrojmë Shqipërinë”

    APR – Bashkia Tiranë iu bashkua nismës kombëtare ”Ta pastrojmë Shqipërinë”

    APR – Bashkia Tiranë iu bashkua nismës kombëtare ”Ta pastrojmë Shqipërinë” së Let’s Do It Albania dhe Green Line Albania duke nisur një aksion pastrimi te Parku i Madh (prapa Fakultetit të Gjeologjisë dhe Minierave), te segmenti i nën kalimit te Liqeni i Thatë dhe rrethrrotullimi te Kopshti Zoologjik! Falenderojmë të gjithë ata që u bënë pjesë e kësaj nisme, pedagogë e studentë të Fakultetit të Gjeologjisë dhe Minierave, vullnetarë e të rinj që u solidarizuan me mesazhin e ruajtjes dhe mbrojtjes së mjedisit nga mbeturinat! Së bashku për Tiranën e Pastër! ????????????????♻️⚠️